Kerhotoiminta

Atk-kerho
Atk-kerho kokoontuu keskiviikkoisin (ei kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona) klo 10.00 Puistokulman alakerran "raksa"-huoneessa. Kerhoon voi tulla vapaasti keskustelemaan, saamaan/antamaan tietoa eri ohjelmien ja laitteiden käyttöön liittyviin kysymyksiin. Kun tuot oman läppärin, tabletin tai puhelimen mukaan, saat sen liitettyä tarvittaessa kerhossa käytettyyn langattomaan internetmodeemiin.
Aimo Immonen, vastaava
ae.immonen(at)gmail.com
puh. 0400 936 000

Käsityö- ja askartelukerho
Kerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 10.00 Puistokulman alasalin yhteydessä olevaan askarteluhuoneeseen. Kerhoon voi osallistua kaikki käsitöistä tai askartelusta kiinnostuneet jäsenemme. Kerhossa valmistetaan erilaisia käsitöitä omaksi iloksi tai yhdistyksemme myyjäisiin ja juhlatilaisuuksien arpajaisiin. Tervetuloa vanhoin ja uusin taidoin mukaan.
Kerhon yhteyshenkilö Tuulikki Selin
puh. 045 277 6541
tuulikki.h.selin@gmail.com

Senioritanssikerho
Tanssikerho kokoontuu Puistokulman alasalissa maanantaisin klo 10.30.
Kerhossa harjoitellaan senioritanssikuvioita omaksi iloksi, juhlatilaisuuksissa ja muissa vierailuissa esitettäviksi. Tervetuloa piiriin.
Marja-Liisa Tossavainen, vastaava
liisatossavainen953(at)gmail.com
puh. 040 416 4281

Liikuntakerho
vetäjän kutsumana erilaisiin liikunnallisiin harrastuksiin kuten kuminauhajumppa ja sauvakävely tmv. Ehdota uusia liikuntamuotoja, joihin kukin voi osallistua kiinnostuksensa ja kykyjensä mukaan. Mottona kuitenkin aina iloinen ja reipas mieli.
Eila Hirviniemi, vastaava
eila.hirviniemi(at)hotmail.fi
puh. 050 502 3410

Ohjelmakerho
kokoontuu perjantaisin klo 10 Puistokulman alasaliin.
Tervetuloa kaikki esiintymisestä ja eri ohjelmamuodoista kiinnostuneet. Näytteleminen,pantomiini, standup, sketsit, runot, musiikki, laulu tai muu osaaminen ovat tervetulleita kerhon toimintaan tai yleisönäkin voi viihtyä seurassamme.
Yhteyshenkilönö toimii
Matti Savolainen
puh. 040 546 1923
savolma@kolumbus.fi


Kävelypässien lämmittelyjumppa lämmittää lihakset ennen lenkille lähtöä.

Keilailun vetäjänä toimii Leila Renfors.
leirenfo(at)gmail.com
puh. 050 366 7752

Muu kerhotoiminta
Jos sinulla on uusia ideoita kerhotoimintaan, niin ota yhteyttä vaikka nettisivumme lomakkeella tai suoraan yhdistyksemme johtokuntaan. Esim. musiikki- ja lauluharrastukset eri muodoissaan voisivat tuoda arvokasta lisää yhdistyksemme toimintaan.