Kerhotoiminta

Liikuntakerho
kokoontuu vetäjän kutsumana erilaisiin liikunnallisiin harrastuksiin kuten kuminauhajumppa ja sauvakävely tmv. Ehdota uusia liikuntamuotoja, joihin kukin voi osallistua kiinnostuksensa ja kykyjensä mukaan. Mottona kuitenkin aina iloinen ja reipas mieli.
Eila Hirviniemi yhteyshenkilö
eila.hirviniemi(at)hotmail.fi
puh. 050 502 3410

Keilakerho kokoontuu vetäjän kutsusta kaksi kertaa
kuussa torstaisin klo 11:00 Tikkurilan Urheilutalon keilahalliin.
Leila Renfors yhteyshenkilö
leirenfo(at)gmail.com
puh. 050 366 7752

Senioritanssikerho
Tanssikerho kokoontuu Puistokulman alasalissa maanantaisin klo 10.30.
Kerhossa harjoitellaan senioritanssikuvioita omaksi iloksi, juhlatilaisuuksissa ja muissa vierailuissa esitettäviksi. Tervetuloa piiriin.
Marja-Liisa Tossavainen yhteyshenkilö
liisatossavainen953(at)gmail.com
puh. 040 416 4281

Atk-kerho
kokoontuu jäsentapaamisten ja teematiistaiden jälkeen n. klo 12:30 Puistokulman alasalissa kaksi kertaa kuukaudessa. Atk-kerhossa voi tulla vapaasti keskustelemaan, saamaan/antamaan tietoa eri ohjelmien ja laitteiden käyttöön liittyviin kysymyksiin. Kun tuot oman läppärin, tabletin tai puhelimen mukaan, saat sen liitettyä tarvittaessa kerhossa käytettyyn langattomaan internetmodeemiin.

Aimo Immonen, yhteyshenkilö
ae.immonen(at)gmail.com
puh. 0400 936 000

Käsityö- ja askartelukerho
Kerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 11.00 Puistokulman alasalin yhteydessä olevaan askarteluhuoneeseen. Kerhoon voi osallistua kaikki käsitöistä tai askartelusta kiinnostuneet jäsenemme. Kerhossa valmistetaan erilaisia käsitöitä omaksi iloksi tai yhdistyksemme myyjäisiin ja juhlatilaisuuksien arpajaisiin. Tervetuloa vanhoin ja uusin taidoin mukaan.
Irja Vaittinen yhteyshenkilö
irjavaittinen(at)suomi24.fi
puh. 040 528 3336

Ohjelmakerho

kokoontuu torstaisin klo 13:00 Puistokulman alasalissa.

Tervetuloa kaikki esiintymisestä ja eri ohjelmamuodoista kiinnostuneet. Näytteleminen,pantomiini, standup, sketsit, runot, musiikki, laulu tai muu osaaminen ovat tervetulleita kerhon toimintaan tai yleisönäkin voi viihtyä seurassamme.
Matti Savolainen yhteyshenkilö
savolma(at)kolumbus.fi
puh. 040 546 1923
Muu kerhotoiminta

Jos sinulla on uusia ideoita kerhotoimintaan, niin ota yhteyttä vaikka nettisivumme lomakkeella tai suoraan yhdistyksemme johtokuntaan. Esim. musiikki- ja lauluharrastukset eri muodoissaan voisivat tuoda arvokasta lisää yhdistyksemme toimintaan.

Verryttely- ja venyttelyvihjeitä
Kävelypässien lämmittelyjumppa lämmittää lihakset ennen lenkille lähtöä.